Ромският славей Софи Маринова спечели българската Евровизия, след като месеци наред за победителка бе спрягана Десислава.

След загубата русата певица изпадна в тежка депресия, скри се да плаче вкъщи, след това замина да си почине в Доминиканската република. А Софи Маринова се готви за Баку, където през май ще се проведе конкурсът.

„С Десислава не сме се карали, не сме имали никакви скандали, даже от страниците на вашия вестник ще я поздравя за рождения й ден, който беше на 7 март. Много здраве й желая. И да е все така талантлива и готина” – казва пред „България днес” Софи, пише kliuki.bg.

„Не съм виждала Десислава след Евровизия, нито съм говорила с нея. Дори не знам къде е. Чух, че била в чужбина да си почине” – споделя ромската певица.

Близки до Десислава разкриват, че преди да излети за антилската държава, била толкова разстроена, че не вдигала мобилния си телефон дори на най-близки приятели.

*Десислава

„Предполагам, че й е много гадно” – продължава Маринова. „На нейно място и аз бих се натъжила. И двете сме амбициозни и битката между нас беше голяма. Аз обаче много я обичам” – разкрива Софи Маринова.

Тя споделя, че много се дразни, когато чуе, че вотът бил манипулиран. „Нямам властта да накарам цяла България да гласува за мен” – отсича ромската певица.

Снимки: Bulphoto