Актрисата Деми Мур се завърна освежена и подмладена след лечението си в рехабилитационна клиника.

Но според приятелите й тя все още изпитва душевни терзания и опитва да върне при себе си бившия си съпруг Аштън Къчър.

Раздялата на Деми с Аштън заради слуховете, че той й е изневерил стана причина за рязкото й отслабване и приемането й в болница, след като получи припадък в дома си. Приятели на 49-годишната актриса се тревожат, че тя си е поставила за цел да спечели отново бившия си съпруг.

"Деми определено не го е забравила. Настроението й сега зависи изцяло от Аштън и доколко той отговаря на съобщенията и телефонните й обаждания. Ако той не й върне съобщение до няколко часа или звучи дистанцирано, тя започва да се измъчва. Макар да не го признава, тя все още е напълно увлечена от него и е ясно, че иска да си го върне", разкри близък до Деми източник пред сп. "Грация".

Тя била разтърсена, след като Къчър я посетил в рехабилитационната клиника. "Деми сама си е най-големият враг, защото се справяше страхотно в рехабилитационната клиника, докато Аштън не дойде на посещение. Той го направи една преди няколко седмици, след като многократно обещаваше, че ще отиде. Както всички очакваха, посещението му наистина я разтърси и след като беше сравнително спокойна, тя отново стана много неспокойна и раздразнителна", допълни източникът.

Освен това Деми не искала да приеме слуховете за връзка на Къчър със сценаристката Лорене Скафариа, с която беше забелязан на 3 март в Лос Анджелис. "Тя не знае много за Лорене, тъй като беше предпазвана от медиите, докато беше в рехабилитационна клиника. Деми и Аштън често си разменят съобщения. Тя отказва да приеме факта, че той мисли да започне връзка с друга жена и очаква с нетърпение да го види. Приятелите на Деми се тревожат, че тя не иска да признае новата връзка на Аштън", разказва източникът.