Приятели на Деми Мур разкрили, че актрисата била съсипана от новината, че бившият й съпруг Аштън Кътчър има връзка с поп звездата Риана.

Близките на брюнетката били страшно притеснени, че това може отново да я отведе на дъното на пропастта, след като тя най-накрая беше започнала да се съвзема след раздялата си с актьора.

"Деми непрекъснато следи какво се пише за Аштън из пресата и сайтовете и затова остана като гръмната, когато прочете, че е прекарал нощта с Риана и видя снимки на джипа й пред дома му. Тя още не може да осъзнае, че това означава, че е загубила Аштън завинаги", издала позната на актрисата.

"До този момент Деми си мислеше, че Аштън просто не се е наживял и че иска да ходи по купони и да забива разни момичета, но изобщо не предполагаше, че толкова скоро той може да потърси сериозна връзка, особено пък с друга известна жена. Откакто разбра за него и Риана, Деми се вманиачи да търси новини за тях двамата и да следи как се развиват отношенията им според пресата", разказала още близката на звездата, пишат от bliasak.bg.

"Деми се чувства ужасно унизена от факта, че Аштън я преживя толкова бързо и вече е в обятията на друга. Тя е страшно разстроена, защото си мисли, че за него бракът им не е означавал нищо и че той се радва, че са се разделили", добавила познатата на Деми Мур.