Певицата Анелия отбелязва 10 години на сцената. Готви грандиозен концерт, с който да зарадва феновете си

Поп фолк певицата Анелия, която миналата година беше обявена за най-обичана изпълнителка, през тази година празнува своя 10-годишен юбилей на сцената. За Анелия това е емблематична година. Именно затова изпълнителката на ''Проба-грешка'' възнамерява да зарадва своите почитатели с три нови проекта, като се очаква да се завъртят по музикалните телевизии до лятото.

Преди дни в предаването ''На кафе'', където беше специален гост, певицата разказа, че възнамерява да отпразнува 10-те години от началото на своята кариера с грандиозен концерт в НДК, пише kliuki.bg.

Тя направи равносметка на всичките тези години на сцената и с усмивка призна, че ''музиката е нейната храна''. Пред водещета Гала, Анелия разкри кои са нейните най-близки приятели от музикалните среди, като изтъкна, че по-добре се разбира с мъжете. Не пропусна да спомене и колежката си Андреа, която е една от най-близките ѝ приятелки.

Анелия, която проби на музикалния пазар с хита ''Погледни ме в очите'', вече 10 години радва своите почитатели и доказа, че с талант, желание и амбиция може да постигне много. Бившата съпруга на Коко Динев не позволи клюките и проблемите в личния ѝ живот да попречат на кариерата ѝ и днес събира плодовете на своя труд!