Оркестър Nazmi’ler записаха нова песен, озаглавена ''Биг бос''. Съвсем скоро тя ще бъде презентирана в публичното пространство и освен това ще бъде подкрепена с видео.

След тоталния успех на хита ''Отворко'', създаден и изпят първоначално от музикантите на Diapason Records и по-късно възпроизведен от артистите на всички компании и бендовете в страната, бе съвсем логично да се появи и друго парче с подобно звучене.

Песента, която всъщност стана по-известна като ''Милионерче'', вече близо 2 години е сред най-предпочитаните в нощните заведения и радиостанциите, което само по себе си е прецедент в жанр с толкова много продукция.

Новата авторска песен на оркестър Nazmi’ler с название ''Биг бос'' със сигурност ще зарадва почитателите на горещите ритми. Текстът, както подсказва и заглавието, е закачлив, забавен и ще допадне на всички купонджии.

Създателят на бенда Назми признава, че отдавна са написали това парче, но поради ангажименти на оркестъра в България и чужбина, нямали възможност да влязат в студио по-рано. Той не крие, че когато създали ''Отворко'' почти на шега по време на едно празненство, изобщо не са очаквали, че ще се превърне в такъв хит, пише novfolk.bg.

''Беше съвсем нормално да направим нещо като продължение на ''Милионерче''-то. Съвсем скоро публиката ще има възможност да чуе новото ни парче ''Биг бос''. Искрено се надяваме, че и то ще се радва на толкова голям успех'', сподели шефа на оркестъра.