Модната шефка и тв водеща на ''Съпругите'' Жени Калканджиева се развежда. Бившата миска, която доскоро правеше планове за второ бебе и не спираше да тръби наляво и надясно колко е щастлива в брака си, изненадващо реши, че ще развежда.

Според последните слухове из коридорите на Нова тв, бракът на модната шефка сериозно буксува, и тя обмисля да го разтрогне.

По-суеверните сред светските клюкари твърдят, че проклятието на предаването ''Съпругите'' е застигнало и Калканджиева. Ако слухът за развода на шефката на ''Визаж'' се потвърди, това само ще подхрани мита, че рубриката е прокълната.

Припомняме ви, че вече две бивши водещи на ''Съпругите'' се разведоха, след като седнаха на горещия стол в ''Станция нова''. Първа съпруга си и предаването напусна бившата съпруга на Андрей Арнаудов — Даниела Янков, а година по-късно същата съдба сполетя и прясно разведената половинка на Иван Христов — Вихра.

Самата Жени посрещна със смях суеверните предупреждения, когато се ангажира с работата в рубриката на ''Станция нова''. Само няколко месеца по-късно обаче и нейният брак забуксува, пише kliuki.bg.

''Вместо да ми помага като съпруг и баща, аз все едно имам две малки деца'', оплаквала се Калканджиева пред приятелите си. Тя се омъжи за съпруга си Тачо през 2007 година, а две години по-късно двамата станаха родители на малкия Георги.