Бившите изгори на Коко Динев– чалга певиците Нелина и Анелия, са станали неразделни приятелки. Блондинката и брюнетката преглътнали факта, че са делили един и същ мъж в миналото си, и в момента са първи дружки. Приятелството им било скрепено от свещени за тях места – столичните молове.

Анелия и Нелина неуморно обикаляли магазините за дрехи, обувки и чанти и взаимно се консултирали при покупките. Певиците се сближили в края на миналата година на промоцията на новия албум на Глория. Баджаначките седнали на една маса и мигом осъзнали, че са от една порода. Но избягвали да зачекват темата ''Коко Динев''.

Нелина имаше връзка със собственика на ресторант ''Кошарите'' в зората на чалгата. Мнозина вярват, че синът й Кристиян е дете на бизнесмена. Анелия пък дори сключи брак с Коко и му роди дъщеричка, която кръсти Ивон, пише kliuki.bg.

Певиците по майчински си споделяли проблемите около отглеждането на децата си, често дискутирали и по-сериозни теми – какви дрехи да използват в клиповете, на каква визия да заложат…

Последният слух около Коко Динев е, че си е прибрал отново Емилия. Клюкарите дори твърдят, че тя очаква второ дете от него.