Преслава, която наскоро представи клипа към песента си "Лудата дойде", е на мнение, че няма как да се прогнозира коя песен ще стане голям хит

Според нея, публиката нерядко успява да изненада и изпълнителите, и авторите със своите предпочитания.

"Всеки изпълнител се старае да направи хит, но невинаги се получава. Дори и да си твърде сигурен, с най-добрия екип да работиш, не винаги хората го усещат по начина, по който вие самите, когато я правите. Много често, дори в повечето случаи, най-въздействащите песни се получават тогава, когато изпълнителят най-малко си мисли, че песента ще постигне такъв успех песента" - сподели наскоро тя в телевизионен ефир и даде пример с песни като "Дяволско желание" и "Новата ти".

"Певицата на годината" поставя на първо място гласа и силната песен, но все пак е убедена, че без харизма, колкото и добър да е един изпълнител, няма как да стане голяма звезда, пише blife.bg.

"Водещото за един изпълнител е песента. На първо място да имаш хит. Оттам нататък много важно е човек да има харизма. Има много изпълнители, които харесвам страшно много като таланти, но има изпълнители, които са надарени с харизма и хората ги уважават просто заради самите тях. Има хора, които владеят публиката" - коментира Преслава.