''С този тоалет аз се явих на първата си медийна изява след завръщането си от Австралия. Месец по-късно сръбската звезда цъфна на концерта в София с почти същата рокля'' – заявява позабравената певица Луна.

Роклята е от известна австралийска дизайнерка, а Луна броила 12 хиляди евро, за да я притежава.

''Радвам се, че аз първа си я купих, дори се вижда, че роклята ми има доста по-силни цветове от нейната'' – злорадства Луна. Действително двата тузарски тоалета се различават само по окрасдките – сънародничката ни блести в бяло-розова гама, а Цеца лъщи в златно. ''Роклята е ръчна изработка и това я прави много скъпа, цялата е със скъпоценни камъни, малко хора могат да си я позволят'' – хвали се ветеранката в чалгата Луна.

Преди месец българската певица заяви, че е доволна от живота си и че не съжалява, че е прекратила кариерата си на изпълнител. ''Оставам най-добрата в бранша, младите ми колежки са доста ''боси'' – заяви със самочувствие Луна. Тя винаги се е отличавала с висок дух и добро самочувствие, което нищо и никой не може да сломи, пише kliuki.bg.

Миналата година певицата бе решила да направи няколко участия у нас, но колата й бе разбита пред столичен мол. Това охлади желанията й за изява и тя отново се покри.