Сънародниците ни в САЩ отдавна очакват гостуването на фолк звездата Преслава и това съвсем скоро ще бъде факт.

"Певицата на годината" получи работна виза и още тази седмица тръгва на концертно турне в страната на неограничените възможности. Срещите й с публиката са от 31 май до 4 юни е ще бъдат в 5 града, което налага строг график на пътуването, пише signal.bg.

Турнето на Преслава в САЩ е най-краткото, но най-отговорното, защото съвпада с други гостувания на български изпълнители. От друга страна, 2012 година ще се запомни с инвазията на родни звезди зад Океана, което донякъде води до раздвояване на интересите. Въпреки всичко, желанието на публиката да види и чуе Преслава на живо в САЩ е огромно, а билетите за концертите бързо се продават, съобщават от "Планета".

Първи звездата на "Пайнер" ще аплодират българите в Атланта. Концертът й там ще бъде на 31 май, а след това тя ще пее и пред сънародниците ни в Чикаго - на 1 и 2 юни.

В неделя, 3 юни, Преслава ще бъде гост на многобройната ни общност в Ню Йорк, а на следващия ден ще отлети за своя последен концерт в Лас Вегас. Веднага след завръщането си в България, певицата продължава своя музикален маратон с клубните си участия из страната.