Сашо Диков, който бе поканен като спасителна сламка в рубриката "Съпругите", след като миналата неделя водещите обявиха в ефир, че си търсят гост, извади от равновесие Мая и Жени.

Сашо изтръпна, когато Жени започна да го разпитва за личния му живот. Журналистът обяви, че не може да го пита такива неща, без да имат предварителна уговорка, че ще му се задават подобни въпроси.

"Жени, тръгваш по същия път, като Гала преди години. Тогава Гала се опита да ме попита нещо подобно и после рева в апартната безутешно сума ти време. Не прави същата грешка като нея!", изрепчи се Диков.

"Тогава я направих на нищо", уточни Диков относно тогавашния опит на Гала да го попита нещо за неговите бивши жени.

Напористият журналист, който обича да задава въпроси, на които да му се отговаря, показа, че самият той не е много словоохотлив. Диков се пазари, като на женския пазар и при опит от страна на Мая и Жени да го попитат нещо за щерка му Петя Дикова. Двете водещи успяха да му зададат едва 2-3 въпроса за нея. "Това е последният въпрос, който ще ме питата за нея", предупреди ги Сашо, като каза, че тя не била тема на днешния им разговор.

Всъщност не стана ясно, по каква тема изобщо са го поканили, тъй като по време на цялото си гостуване Диков бе зает да обяснява, че няма да им отговаря на въпросите. Единственото, което смогна да каже е, да се похвали, колко добър журналист бил. "Аз съм номер 1 в моя бранш", изръси Диков, пишат от lifestyle.bg.

Сашо не пропусна да се похвали, че когато бил гост на Цветанка Ризова в Нова тв и гост в сутрешния блок на btv рейтингът на двете медии бил най-голям, благодарение на факта, че той бил гост.

Журналистът не пропусна да "клъвне" и Жени, която отскоро се изявява, като водеща, като й каза: "Хората очакват от теб да си тъпа и задръстена".