Новооткритият ресторант на Дичо в Синеморец вгорчава отпуската на съседите му, видяха очевидци.

Всички комшии на певеца са изпаднали в немилост от безпардонността на музиканта, който се подвизава там и като готвач в ресторанта на хотела, който заедно с приятелката си Карина взеха под аренда за сезона и се опитват да го разработят, но засега това никак не им се отдава.

Звездната двойка не се съобразява с околните в Синеморец и пуска силна музика до среднощ.

Дичо и приятелката му Карина се възползват от намалението, че имат разрешително за ресторанта в хотела и няма как властите да им направят проблем.

Комшиите се оплакват, че тъй като кръчмата „Синьо лято” пустее, той явно избива напрежението с високите децибели, но нито те, нито пък туристите, които са отседнали в съседните имоти, могат да си почиват както подобава през летния сезон.

Дичо е главният отговорник за супите в „Синьо лято”, който стопанисва заедно с половинката си. Негов верен другар в кухнята е диджеят Рамзи Херкулес, известен още като Бирата.

Докато двамата хвърлят усилия сред печките, Карина и приятелките й влизат в ролята на барманки. Същевременно Дичо поддържа форма, като пуска на мощната си уредба рок парчета, пише в. "Монитор".