Вече повече от година из медийното пространство се носеха слуховете, че фолк певицата Малина е разделена с гаджето си Красимир Кочев.

Дълго време изпълнителката мълчеше по въпроса, но нейни близки издават, че от няколко седмици двамата вече не са заедно.

Повод за раздялата се оказаха непрекъснатите забежки на боецът, които певицата отказала да търпи. Официално двамата имали търкания помежду си, но всъщност на Малина просто й дошло до гуша гаджето й да кръшка с млади красавици.

Из фолк гилдията отдавна се говори за изневерите на Кочев. Широко обсъждана бе и аферата му с мистериозна блондинка, заради която той остави Малина миналото лято за кратко.

*Снимка: Bulphoto

Засега певицата избягва да говори за раздялата си, тъй като преживява труден период покрай нея. Двамата бяха заедно години наред, пише „Блясък“, цитира kliuki.bg.

Още от началото на връзката си вече бившите влюбени се държаха далеч от светските репортери. Малина, която винаги е била доста сдържана относно личния си живот, направо изпадна в медийно затъмнение.

Изпълнителката беше категорична, че не желае да афишира връзката си с по-младия от нея боец и избягваше да се показва с Кочев по светски партита и купони.