Актрисата и певица Дженифър Лопес и екипът й ще се възползват от пристигането за първия й концерт у нас, за да проучат снимачните терени за евентуални снимки на бъдещ филм в България.

Източници твърдят, че латината е повлияна от вълната на холивудските си колеги, които снимаха високобюджетните си ленти именно в нашата страна. По тази причина и тя е решила да последва примера им и да заснеме новия си филм именно у нас, пише bliasak.bg.

Все още не е ясно дали Джей Ло ще използва времето преди или след концерта си в "Арена Армеец" през ноември за огледа на снимачни терени. Но е твърде вероятно след звезди като Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер, Брус Уилис, Джейсън Стейтъм, Селена Гомес и Итън Хоук, и Джен да има по-дълъг престой у нас в бъдеще.

Дженифър най-вероятно ще се появи пред родните фенове заедно с Енрике Иглесиас, на когото това ще бъде второ посещение у нас. По всичко личи, че латината ще се чувства комфортно в София, тъй като заедно с нея ще бъде и гаджето й Каспър Смарт, който е част от танцьорите й.