Поп звездата Мариана Попова отново ще бъде част от журито на „Гласът на България“.

Певицата за втора поредна година ще седне на съдийския стол в шоуто. Клюката носи, че Мариана се е дала на Слави за жълти стотинки и ще вземе мизерен хонорар за участието си. Тъй като певицата няма почти никакви ангажименти в последно време, приела да участва в шоуто срещу смешни пари.

Въпреки че миналата година Мариана протестираше най-силно срещу ниските хонорари, сега певицата приема с охота всяко предложение. Причината е, че е все по-малко търсена за участия, а свития семеен бюджет я принуджава да скланя на всякакви оферти. Дори да приеме предложението на Слави, оценено на колегите й като “жълти стотинки”.

За разлика от Попова, Миро, Ивана и Кирил Маричков са категорични, че няма да участват в шоуто срещу подобно възнаграждение. Засега сумата се пази в тайна, но според запознати Слави не е бил особено щедър към поп звездата, пишат от „Всеки ден.

Договорът на Мариана Попова със Слави опровергава и твърденията на певицата, че ще заминава за Австрия. Допреди няколко седмици изпълнителката се жалваше, че иска да се премести във Виена, където да живее като бял човек.