Ромската перла Азис отрече категорично новината, че е влязъл в болница заради високо кръвно. Според запознати той направо побеснял заради клюката и във Фейсбук дори проклел всички драскачи, които са ''написали и преписали'' тези неща.

''Чувствам се супер! Който си ги е съчинил тези фантасмагории да не излезе от болниците. Да си даде всичките пари за лекари да даде! Да обиколи всичките врачки в България и даже и те да не могат да го излекуват'' – беснеел дигитално Азис в социалната мрежа.

Особено бурно аплодирала изказванията на Азис Николета Лозанова, за която отдавна се знае, че е в особено близки отношения с певеца. Тя написала цяла поредица от коментари по случая, всеки от които започвал с ''Браво!''.

Азо пък отговарял, че вече му олекнало, като си излял яда и загадъчно споменал, че това се случило именно заради някакъв телефонен разговор с нея, пише skandalno.net.

В обсъждането на болезнената тема се включила и световноизвестната манекенка Маги Желязкова която гарантирала, че звездата се радва на страхотна кондиция и невиждан от месеци апетит. Майката на детето на Азис – Галя, също коментирала пред журналисти, че той е в прекрасно състояние.