Тв продуцента Магърдич Халваджиян е жестоко обиден на Наталия Симеонова.

Блондинката предателски го заряза като се върна на работа в Би Ти Ви.

Преди няколко седмици Халваджиян се премести в Нова телевизия, след като с гръм и трясък напусна Би Ти Ви. Заради скандал с медията продуцентът прехвърли всичките си предавания в третата национална телевизия.

Вместо да се присъедини към него като останалите си колеги, Наталия Симеонова избра да остане вярна на медията, в която работеше доскоро. Русата тв водеща получи предложение, на което не можа да откаже и набързо заряза Халваджиян.

Към днешна дата отношенията им са доста хладни, пишат от „Уикенд“. Халваджиян не може да приеме предателството на Симеонова, а тя още преди време заяви, че не иска да обикаля из медиите като цветарка. В крайна сметка блондинката предпочете да остане вярна на Би Ти Ви и заряза вече бившия си работодател, пишат от kliuki.bg.

Съвсем скоро Наталия ще стартира новото си шоу „Предай нататък“. Предаването има за цел да открие хора готови да помогнат на бедни и многодетни майки с дарения и вещи. Или приятели желаещи да сбъднат мечтите за пътуване на свой познат, който никога не е напускал родния си град или село.