Очаква се новият клип на Мария, който е към песента "Нещо крайно", да се появи в ефира на Планета HD в средата на септември, съобщиха от музикалния канал.

Забавянето е свързано с много допълнителни детайли, тъй като върху него работят и аниматори. По ефектен начин те ще допълнят красотата на външните кадри и декорите.

Певицата засне лентата на 15 и 16 август с Ивайло Спасов и Жоро Марков. Екипът й реализира снимките на външни терени и със специално изработени декори.

Във видеото Мария залага на три визии, за които отново се довери на собствения си усет и любими марки, подпомогната от любимия й мъж и стилиста Пламен.

Видеореализацията на "Нещо крайно" е интересна симбиоза между имиджов и сюжетен клип, а специално участие в него взема Вени - актьор, познат от сериала "Стъклен дом", както и от предишното видео на изпълнителката към песента "Мръсни помисли". Хореографията е на момичетата от Nova Dolls.

За грима и прическата на Мария се погрижиха Кирил Чалъков и Фифи, а по време на снимките фотографът Костадин Кръстев - Коко засне и ексклузивна фотосесия, като първите готови кадри от нея изпълнителката вече показа, пишат от signal.bg.

Интересно е да се отбележи, че от много време насам, едва сега певицата се доверява на български композитор. Тя заложи на музиката на Цветан Спасов, който се погрижи и за аранжимента на песента. Текстът на "Нещо крайно" пък е дело на Росен Димитров.

Певицата е благодарна на целия екип, реализирал видеото и очаква с нетърпение да види резултата от добре свършената работа.