Дичо заряза уж временно половинката си Карина, с която дори мислеха за сватба и отново е в обятията на бившата си любов Диляна Попова.

Двамата твърдят, че са само приятели и съвсем приятелски се излежават на плажа пред кръчмата му, докато Карина опъва каиша вътре.

Още по-приятелски бившата и май настояща двойка замина за къмпинг „Градина“ да се порадва на тамошния плаж и на тамошните хотели.

Там се срещна с много от старите си познати и почти по цялото Южно Черноморие се организираха купони, на които Карина не присъства.

Говори се, че си е взела и малко отпуск от кръчмата на Дичо или направо от живота му.

Диляна и бившият й се държали повече от фриволно, печали се заедно, къпели се заедно, а дали са се разделяли вечер, или пак са продължавали по пътя на сладките спомени, няма очевидци, които да се закълнат.

Може пък всичко да е безобидно в името на старото приятелство, но явно Карина не вижда нещата така.

След като цяло лято се мъчеше като бяла робиня да изкара кръчмата на зелено и двамата с певеца-кръчмар да си покрият поне заемите, тя се почувствала доста измамена и предадена от любимия си.

Някои даже твърдят, че си е стегнала багажа и няма да присъства на рибния фест в Царево, където Дичо е основно действащо лице и ще представи известни кръчмарски песни, от които ще изпее няколко пред публиката.