След като Алисия вчера обяви, че с Ники Михайлов всяка сутрин се будят заедно и си говорят по скайпа и даже правят и други неща, Николета изпадна в бяс, че не е сетила по-рано от съперничката си да демонстрира любовта си.

Тя тутакси публикува днес в профила си във Фейсбук снимка, как се храни заедно с Валери, ако той случайно има работа и не е до нея.

В едната ръка тя държи мобилен телефон с образа му, а в другата вилицата.

Тя пише, че толкова се обичат, че не могат да си позволят и да обядват разделени, което вместо възторг у феновете, предизвика луд смях.

Повечето си представиха Лозанова, седнала сама на маса в ресторант, около нея тичат сервитьори, а тя шепти на образа на Валери „Мили, обичам те“.

В сцената има нещо толкова сладникаво, пошло, та чак гротескно, че и най-големият романтик, би се изчервил. Любовта е интимно чувство и когато започне да се парадира с него, обикновено ефектът е обратен. Точно така и реагираха феновете.

Вместо да изреват браво и ура, те пуснаха няколко иронични забележки и попитаха даже как стоят нещата, ако двамата са разделени и се намират в тоалетната например.

И докато при Алисия връзката по скайпа е разбираема и обяснима – все пак любимият й рита чак в скандинавска страна, то нещата при Николета изглеждат пресилени и направо смешни.

Мнозина се чудят така нареченото звездно семейство за себе си ли живее, или за другите, пише skandalno.net.

И дали всяка тяхна стъпка не е подчинена на славата и показността, отколкото на обикновените човешки отношения. Николета стигна дотам, че показа и как с Валери правят секс.