Оказа се, че Симона Загорова или дъщерята на Глория, както всички я знаят може да бъде достойна конкурентка на майка си и нейните колежки.

Отскоро във виртуалното пространство се върти видео, на което Симона демонстрира завидни гласови данни. Щерката на Гло пее част от песента на Преслава ''Лудата дойде'' и се справя доста добре.

Според голяма част от интернет потребителите, Мони дори успява да изпълни припева по-добре от самата фолк дива.
И как няма, след като е дъщеря на поп фолк иконата Глория. Нормално е да е наследила таланта на майка си, а да не забравяме, че баща й Илия Загоров също е музикант, пише kliuki.bg.

За Симона Загорова се заговори през последната година, след като двете с майка й пуснаха на музикалния пазар своята дуетна песен. Парчето се казва ''Имам нужда от теб'' и успя да се наложи като хит.

В момента тийнейджърката драпа със зъби и нокти, опитвайки се да си пробие път сред жестоката конкуренция в поп фолка и да бъде забелязана. След 2 години Симона ще бъде пълнолетна и може би се надява да стане част от голямото семейство на музикалния гигант ''Пайнер''.

Това едва ли ще е трудно, имайки предвид коя е майка й. Прохождащата певица обаче трябва да събере фенове и най-вероятно това е причината да демонстрира гласовите си данни.

Както вече стана ясно щерката на Глория няма никакъв проблем с чупките и стойките. По примера на майка си, Симона много обича да се снима с издути джуки, което между другото никак не й подхожда. Иначе момичето е симпатично и пее прекрасно.

Вижте видеото и сами се убедете!