След като Мария налапа малката Марая, потресеното дете я попитало: ''Защо ти е толкова голяма устата?''.

Освен дъщеричката си, певицата възмути и феновете си, които буквално задръстиха профила й в социалната мрежа от коментари. Хората са изумени от снимките, които Мария веднага побърза да сподели в профила си в социалната врежа, пише кliuki.net, цитира kliuki.bg.

На един от фотосите Мария ''любвеобилно'' целува дъщеричката си Марая по устата. Щом като видяха обаче скандалните снимки, феновете и почитателите на Мара веднага я изкритикуваха: ''Мария, изплюй детето'', ''Не виждаш ли какъв ужас се чете в очите на малката…?''

И в действителност сякаш Мария ще налапа дори цялото момиченце с огромните си силиконови устни. Очевидно е, че в сравнение с чудовищните джуки на майка си, детето направо се губи в тях. Мария обаче за пореден път разгневи феновете си със лигавото отношение към детето си.

Всички започнаха чак да съчувстват на малката Марая, която не може да се измъкне от чудовищната “захапка” на майка си. Освен товапевицата още преди време погнуси почитателите си като си уголеми драстично устните. Скоро обаче прекомерното количество силикон в джуките на Мария започна да се разкапва и те придобиха смайващ вид. Въпреки това фолк певицата продължава да се ''маца'' с ярко червено червило, което още повече подчертава зверския им вид.