Плеймейтката Николета Лозанова не остана безучастна към последните събития и хилядите подигравки, които отнесе колежката й по титла Златка Димитрова, след зверското си излагане във VIP Brother от два дена насам.

На сайта на любимия си Мартин Карбовски, госпожа Божинова изказа своята позиция за ситуацията със столиците, Златките и VIP Brother.

Ето какво отсече тя:

"Сигурно не е повод за гордост това, че някой не знае кои са европейските столици. Вчера гледах Златка и тя определено не се гордееше със себе си. Но я познавам и съм сигурна, че първото нещо, което ще направи, когато излезе от Къщата, ще е да ги научи.

На някои неща човек се учи и за някои неща никога не е късно... Но аз се чудя за друго – защо редакторите на V.I.P. Brother не избраха, например, синоптичка, но не да я питат кои са столиците на Турция и Сърбия, а да я питат, кои са президентите им, премиерите им или кои реки минават през тези страни... Имам усещането, че хората, които по един или друг начин са част от Нова телевизия са защитени от подигравки и излагации. Ето това, според мен, не е честно отношение спрямо Златка и дори изглежда тенденциозно", цитира inews.bg.