Читател на Hotnews.bg се натъкна на обява в Интернет, от която става ясно, че футболистът Ники Михайлов продава поръчковото си Ламборгини.

Същото, което половинката му - фолк певицата Алисия, снима в два от своите видео клипа: ''Двойно повече'' и ''Близо до мен''.

Колата е любима на певицата, която обожава да позира в нея, пред нея, върху нея...

За спортния автомобил, произведен април 2008 и на 35 900 км, Ники е обявил цена от 109 900 евро. Звярът, който крие под капака си 560 к.с. е с автоматична скоростна кутия, има куп системи за безопасност, плюс всички екстри за автомобил от този клас.

И тъй като колата е правена по поръчка за вратаря, е и с индивидуален екстериорен и интериорен тунинг, включително и индивидуално изработен кожен салон в комбинация от кожа и алкантара в черно и червено, с инициалите на Ники на волана и на спортните предни седалки.

*Алисия позира в Ламборгинито

От обявата става ясно, че оригиналният цвят на Ламборгинито е бяла перла, но по желание на Ники е било пребоядисано в цвят ''Марс'' - червеникаво-оранжев.

А за да е пълна картинката, автомобилът е с черни прагове, черен дифузьор, черни огледала, черни кантове на предната броня и разбира се, джанти в два цвята - черно и ''Марс''.