Доказателството за това е клип в сайта за видео споделяне YouTube, в който антифенка разкритикува творчеството на Андреа.

Критичното видео е пуснато на 15 септември, а вече е събрало почти 37 хил. гледания. Коментарите пък са достатъчно красноречиви по отношение арт опитите на попфолк певицата Андреа да вплете библейската тематика в свои клип.

Младата рапърка Инна, влязла в ролята на критик, съвсем открито заявява, че Андреа не може да пее и дори не знае от коя страна трябва да държи микрофона.

Видеото към песента й "Лоша" пък е пошло и недостоверно. Според нея изпълнителката използва твърде много грим, позира прекалено и плагиатства от попиконата Мадона. Освен това мъжете в краткото филмче приличали на стриптизьори, пише blife.bg.

"Една държава започва да се руши, когато музиката се влошава. 65% от момчетата в България стоят с 1% коса, копирайки Бойко Борисов. Всички те са еднакви, никаква индивидуалност -мислите са само за мускули, проститутки и гаври.

Много чужденци като доидат при нас питат каква е разликата между чалга певица и най-обикновена улична курва. Народът е манипулирано да ходи по една пътека, да намира спасение само в алкохол, секс, наркотици...", коментира един от почитателите на видеото.