След като забранената връзка на Кали и любовника й Влади беше публично  разкрита и стана достояние на официалния й мъж Антон Краус, устатата чалга дива вече започна да  демонстрира пред всички новото си гадже.

Изпълнителката на някогашния футболен хит "4-4-2" беше засечена от папараци на шопинг в столичен мол. Кали обаче не беше сама или в компанията на дружки, а заедно с любимия си Влади и по-малкия си син Марк, плод на връзката й с Антон Краус.

От поведението на двойката ясно личеше, че лети на крилете на щастието. Кали явно не чувства грам притеснение, че е разбила сърцето на министерския наследник, а гаджето и също не изглеждаше разстроен от факта, че е разтурил семейство. Вместо да изпитват угризения на съвестта, любовниците се разхождаха из мола сякаш са младо семейство, докато пред тях весело подтичваше невръстният Марк, син на Антон Краус.

След като направиха дълъг и обстоен тур из лъскавите магазини в търговския център, влюбените гълъбчета решиха, че са напазарували всичко необходимо и е време да си ходят. Отправиха се към паркирания в подземието джип, но вместо да се държи като кавалер
и да върви под ръка с Кали , Влади бързаше на няколко крачки пред нея.

Грижата палавият малчуган да бъде качен в тежкото возило обаче се падна на новия му татко. С отработени движения, любовникът на чалга дивата се отнесе като към свое родно дете с Марк и внимателно го настани на задната седалка. През това време самата Кали зае мястото си отпред, а накрая Влади се качи и отпраши към изхода на мола.

Само преди седмица в интервю за "Уикенд" Кали отрече да е слагала рога на Антон Краус и обяви, че твърденията на сина на бившия транспортен министър, че от година насам е "търчала на два стана" не отговарят на истината. Е, явно е излъга.

Фолк дивата вече е приютила в жилището си ски инструктора Владимир, който е известен с прякора си Влади Позьора. 34-годишният любовник на Кали е син на уважавана докторка, която не одобрява връзката му с по-възрастната от него Кали - все пак има две деца
от предишни свои връзки.

Влади Позьора се превърна в единствен мъж на Кали преди 2 седмици, когато Антон Краус залови чалга дивата и я изгони от дома си. В емоционално интервю унизеният бизнесмен призна, че е взел тежкото решение да се раздели с Кали, тъй като предпочита грозната истина пред красивата лъжа. Близки до Краус издават, че той вече се е посъветвал с адвокат и е въпрос на дни да подаде официален иск за правата над детето, отнемайки го от палавата му майка Кали.