Фолк певицата Бони пак ръси бисери.

Изпълнителката тотално шашна съквартирантите като изцепи пред камерите:  „Всички мъже в Къщата ми са сестри“.

Повод за изненадващото откровение на Бони се оказа обяснението й в любов. Изпълнителката изглежда изпитва угризения, че се е подиграла с другите, още от първия ден на влизането си. И че е флиртувала с други мъже в къщата. „Беше мисия, по задължение“, изцепи Бони. Фолк певицата очевидно се чувства неудобно от поведението си и постоянно се опитва да се извини, пишат от vipbrother.bg.

Публична тайна е, че изпълнителката от години има връзка с ромския барон Мечи. Който я е заплашил, че ще й спре кранчето на парите, ако му изневери с друг. По тази причина Бони под път и над път се извинява и стои далеч от мъжете. Ромската перла дори изцепи: „Те за мен не са мъже, аз ги имам за… сестри“, по повод на съквартирантите си.

Мариана Попова също призна, че фолк певицата не се държи дръзко, нито флиртува с мъжете. „Даже Фънки й вика „сестро“ призна тя с неохота, по този повод. Мачовците обаче не останаха особено очаровани от признанията на Бони. Нищо чудно конфликтът й с някои от тях да се задълбочи, след колоритните откровения на певицата.