Алисия е една от чалга певиците с най-много пластични корекции, правени за най-кратък период.

Откакто е с Ники Михайлов, изпълнителката на „Близо до мен” се префасонира тотално.

Първо си пипна нослето, после напомпа джуките и лека-полека заприлича на съперницата си Николета Лозанова. Същата прическа, същите джуки, същият цвят на косата!

Говори се, че Алисия е ходила до Германия, където практикува един от най-добрите специалисти, за да си уголеми гърдите. Имплантите там са пето поколение и струват над 12 000 евро, твърдят запознати, пише hotarena.net.

Това обаче бе преди година. Съвсем наскоро гърлата отново наля гръд и колко още се е изръсила, не е известно.

В джуките си пък има от най-качествените филъри, за които се изръсила два пъти по 300 евро. Казваме два пъти, защото първия път, както помните, не беше от най-успешните й.

Смаленото носле Алисия си направи в пловдивска клиника за пластична хирургия. Тук певицата се е изръсила 2500 лева, макар според близки до нея, процедурата да е била платена лично от Ники Михайлов.

Твърди се, че и скулите на Алисия са ремонтирани. Те били наблъскани с хиалуронова киселина, но това е малко вероятно. Запознати в бранша на пластичната хирургия твърдят, че операцията на скулите на Алисия е била доста по-инвазивна и й е струвала скъпо. Затова пък е качествена. 2560 евро й струвало това „удоволствие”.