Фолкпевицата Ивана се насочва към кръчмарския бизнес, призна тя в телевизионно интервю.

Айтоският славей ще прави не една, а верига от кръчми, които не издава къде ще са, но най-вероятно едната ще е в Пловдив, другата край морето и непременно ще отвори и една в София, въпреки конкуренцията.

Освен това тя е решила да започне и импресарска дейност.

Кръчмите й ще са изцяло в битов стил, а в тях ще има жива музика. Фолкдивата ще посяга понякога към микрофона, но идеята й е да кани свои колежки и да издирва нови таланти.

Вдъхновението за импресарската агенция й дошло от времето, когато беше жури в „Гласът на България“.

Самата тя откри и обучи за сцена Роксана и сега звездата на певицата грее навсякъде. Ивана ще прави собствени конкурси за изпълнителки и ще пресява сред многото кандидатки.

Тези, които обучава лично, ще пеят в нейните заведения и ще привличат публика, а след това тя ще им бъде мениджър по стълбата към славата. Още отсега изпълнителката на „Шампанско и сълзи“ заявява, че в заведенията й ще се пее само фолк и поп фолк, нищо че жанрът е в криза.

Тя вече назначи дъщеря си Теди за свой счетоводител. Бизнеспроектът й ще струва около 4 милиона лева, но певицата не крие, че е намерила спонсор, който е готов да вложи тази сума в начинанието й и няма да й се бърка в осъществяването на проекта.
Макар че певицата не е бедна, спонсорът ще финансира в началото и импресарската й агенция.

Ивана е първата звезда, която усети, че времето й на сцената вече изтича и е решила да не следва пътя на Лили Иванова и да пее до последен дъх, а да стане откривателка и учителка на млади таланти. И да печели от това, което може най-добре да прави.