Най – уредената в живота родна плеймейтка Николета Лозанова получи уникален подарък от влюбения си до уши съпруг Валери Божинов.

Футболистът я дари с диамантен пръстен за 20 000 евро, а поводът беше навършването на една година от сватбата.

Приятели на звездното семейство разкриха, че Валери изненадал жена си със скъпия подарък, който тя получила пред компанията от сто и петдесет души, поканени на парти по повода. Николета останала очарована от жеста на своя футболен рицар и заявила, че ще го обича завинаги.

За изминалата година двамата направиха много за семейното си щастие. Най – важното събитие в техния живот несъмнено бе раждането на малката красавица Никол, което съвсем естествено бе съпроводено с много напрежение заради неистовия интерес на медиите. Въпреки това двамата успяха да устискат на натиска и се превърнаха в най – одумваното бг семейство за настоящата година, пише skandalno.net.

Валери Божинов и Николета Лозанова несъмнено запратиха в девета глуха преките си конкуренти за слава и богатство Ники Михайлов и Алисия, които пък от своя страна направиха всичко възможно, за да им подлеят вода и да ги задминат. И от двете страни бяха използвани всякакви способи за саморазправа, които включваха позволени и непозволени методи.