Певицата Андреа, която напоследък доста експериментира откъм стилове, е решила клипът към новата й песен "Искам, искам" да бъде по-екстравагантен.

Всъщност в социалната мрежа изпълнителката бе пуснала съобщение да го чакаме още в началото на миналата седмица, но в четвъртък пусна телевизионна версия на парчето.

Половинката на Кубрат Пулев Андреа покрай последната си почивка намери и време за работа. Всъщност в интерес на истината напследък е доста активна и не спира да твори, опитвайки се да се наложи в различни жанрове, пише blife.bg.

Най-новият й клип ще е към песента "Искам, искам", за който е решила да изненада феновете си с неочаквана визия. Тя отново залага на огромни дози сексапил, гарниран с екстравагантност. Провокацията отново идва от приятно разголени красиви жени с предизвикателни погледи и поведение.

За да похрани любопитството, пусна няколко любопитни кадъра, разкриващи от части идеята на проекта. Видеото официално бе заснето преди няколко дни. Представянето му е планирано за края на октомври.

"Снимахме в София, на едно ретро място, но ще го запазя в тайна, за да има изненада. Ще бъде малко по-екстравагантен клип, но в граници. Работих този път със Стенли. За първи път работя с него и съм много доволна. Направихме хубави неща", разказа Андреа пред signal.bg.

За грима се доверила на Кирил Чалъков, а за косата си на - Вили и Маури.

"Хубаво е човек да има един екип, с който да работи, защото постоянно имаме снимки и трябва да си спокоен в това отношение. Надявам се клипът да е готов до края на месеца", добавя още блондинката.