Златка става синоптик за един ден. Никол се превръща в учител по оперно пеене на Орлин Горанов.

Юлиан ще лъсне като модел, заснемайки собствена фотосесия.

"ВИП Брадър" разменя тази вечер ролите на тримата номинирани, които се борят за оставане в Къщата.

В "Училище за звезди" Златка ще научи тънкостите на професията на Никол от журналиста Иво Андреев от "Новините" на Нова телевизия, пише в. "24 часа".

Орлин Горанов ще помогне на Никол за изпълнение на ария от операта "Кармен".

Юлиан ще задоволи суетата си, като влезе в ролята на модел. Негов ментор за поведение пред камера и всичко свързано с професията ще бъде водещата на VIP Новините по Нова телевизия - Нели Атанасова.

Днес зрителите ще видят и първия епизод от епичния латиноамерикански сериал, които се снима в Къщата. Как ще се представят виповете в сериала "Позволена любов" и ще успее ли Багата да се обясни в любов на екранната си половинка Никол, ще разберем след часове.

Тази вечер Любен Дилов-син ще влезе като гост звезда в шоуто. След изгубения миналата седмица бас с Ники Кънчев той ще трябва да прекара в Къщата една седмица, заедно с останалите съквартиранти, като споделя изцяло живота в Къщата.

Единствената привилегия за гост звездата ще бъде възможността да продължи да води предаването си "Удавете водещия" в Станция Нова.

Вотът ще бъде отрицателен. Зрителите ще гласуват, за да изгонят номинираните от шоуто, а не за тяхното оставане в Къщата. Със своя отрицателен вот феновете ще решават кой не заслужава да стигне финала на шоуто.

За да защитават номинираните Съквартиранти, в студиото на Ники Кънчев в понеделник вечер ще гостуват Владо Береану и Калина Крумова - те апелират за Юлиан; Петко Димитров и Маги Желязкова ще защитават Златка, а за оставането на Никол в шоуто ще агитира майка й - Елена Станкулова, както и Жени Калканджиева.