В откровен разговор с Люси Дяковска Златка Димитрова категорично заяви, че в живота си никога не е била със заможен мъж.

"Никога не съм имала богато гадже до себе си, никога", каза моделката.

"Но не съм била лишена да отида да си оправя косата например, да се боядисам, да имам фитнес карта. Но в лукс не тъна, ако трябва да си призная."

"Не знам дали това е най-големият лукс", отговори на коментара на бургазлийката Люси Дяковска.

"Примерно ти казвам, примерно", побърза да уточни Златка, пише bliasak.bg.

Само няколко дни след разговора с Люси, плеймейтката започна да си противоречи. Тя разказа на Любен Дилов-син, че е зарязала много заможен мъж, след като го хванала в изневяра.

Експоловинката на моделката бил състоятелен грък, с когото имала връзка няколко години и с когото живеела в южната ни столица.

„Аз не просто чух някакви слухове, а го видях със собствените си очи. Беше отвратително”, спомни си Златка.

Въпреки че била много наранена, Димитрова все пак не го напуснала веднага. След много разговори с втория й баща и с нейните приятелки обаче, бургазлийката решила да си събере багажа и да се върне у нас.

Дори охолният живот, който имала благодарение на гаджето си, не я разколебал в решението й. Както и молбите на гърка, който дори пристигнал у нас и падайки на колене я молел да се върне при него.

Както е известно, в момента Димитрова е обвързана с женен мъж на име Миро. Ситуацията с личния й живот изобщо не й се нрави. „Не знам дали ме чака. Може би утре ще разбера”, откровено призна моделката.

Тя все пак разкри, че двамата ще имат сериозен разговор за взаимоотношенията си и за бъдещето на връзката си.

Тя не веднъж е споделяла, че той й помага финансово, но отрече да е на негова издръжка. За рождения й ден Миро дори й подари кола.