Дълбоко пазената тайна на Мария е разкрита. Певицата пушила тайно от Християн

Оказа се, че чалгаджийката има един порок, за който знаели много малко хора. Тя се срамувала от това, което върши и се притеснявала да сподели истината дори с любимия си.

Голямата тайна на Мария била, че пуши цигари като невидяла и няма сила, която да я накара да скъса с вредния навик, пишат от skandalno.net, цитира kliuki.bg.

Християн Гущеров изобщо не подозирал какви ги върши любимата му. Истината обаче излязла на бял свят преди няколко дни, когато баровецът надушил, че някой е пушил на стълбището в къщата им.

Той, естествено, не се усъмнил в половинката си, а заподозрял сотаджията и му вдигнал грандиозен скандал.
Човекът обаче отрекъл, но изнервеният Християн продължавал да крещи. Тогава Мария със сълзи на очите признала, че тя е окадила стълбището и разказала на любимия си за своя порок. Тя споделила, че пуши от много години, но се е криела от него я на стълбището, я в тоалетната, за да дръпва по някой фас.

Гущеров останал като втрещен от това признание и разочарован от поведението на фолк певижата. Все пак двамата се разбрали и Християн позволил на Мария да пуши колкото си иска, защото тя е възрастен човек и сама може да прецени кое е добро за нея и кое не.