Юбилейният концерт на Анелия й донесе не само радостта на феновете, но й щастието от сдобряването с най – голямата си врагиня Гергана.

След повече от седем години сръдни и фасони, двете приятелки най – накрая си подадоха ръка и споделиха топла сестринска прегръдка.

През далечната 2005 година, отношенията между тогавашните най – добри приятелки в средите на поп – фолка изстинаха неочаквано.

Никой не можеше да си обясни защо се скараха, след като дълго време бяха неразделни. Приятелството им стигаше дотам, че дори си разменяха дрехите за концерти, за да не харчат излишни пари.

Тогава в пресата тръгнаха слухове, че двете са се скарали заради мъж, но клюките така и не бяха потвърдени.

Беше замесено и името на бившия съпруг на Анелия – Коко Динев, както и спряганият за неин тогавашен любовник Краси Балъков. Според други версии, Гергана отрязала приятелката си след като разбрала, че е зависима от наркотици.

В интерес на истината, нито една от двете истории не се доказа и поради това можем само да гадаем какво точно се е случило.

Сега вече сръдните останаха в миналото, а Анелия и Гергана възобновиха приятелството си в целия му предишен блясък.

След концерта двете споделиха, че в най – скоро време ще обсъдят идеята за запис на ново дуетно парче, което да повтори успеха на последната им съвместна песен „За теб, любов”.