Актьорът от Народния театър Владо Карамазов ще бъде главно действащо лице в новия сериал на TV7, който се очаква да тръгне в началото на следващата година.

Телевизионният водещ и актьор нахлупи бомбе, за да се преобрази във виден възрожденец. Това е най-новата роля на звездата в историческия драматичен сериал на TV7, върху който медията работи вече от около месец.

Снимките за първите епизоди стартираха в гориста местност край София. Историята разказва за израстването на нацията ни от турското робство насам и според информацията поредицата е най- високобюджетната продукция, реализирана до момента, пише „Монитор“.

„Сериалът тръгва в началото на 2013 г., а действието ни връща в 1908 г. Можем да се похвалим със звезден екип както пред камерата, така и зад нея. Продуктът е изключително труден не само като вграждане на историята в художествена измислица, но и по отношение на костюмите, които са актуални за епохата. Основната ни идея е да припомним историческите ни поводи за гордост и да освежим българското си самосъзнание“, сподели програмният директор на телевизията Евелина Колева.