"Голям наплив има в телевизията. Не разбирам защо. Всеки иска да участва в някакво предаване, всеки се натиска да бъде дори статист и смята, че после ще стане звезда".

Да си звезда е трудно и отговорно нещо, а в началото на телевизионната демокрация всички можеха да станат. Едно прасе да беше сложено на екрана и то щеше да се се прочуе", твърди Калин Сърменов.

А хората да го мислят за голямата работа. Той не крие, че се е прочул със сериала „Седем часа разлика“, но обяснява, че една роля се изгражда от много хора, сценаристи, режисьори продуценти.

"И накрая зависи от самия човек. Ние с колегите ми хвърлихме толкова труд. Страшен труд, който е невидим за обикновения зрител. Той сяда пред екрана иска да види любимите си герои и не се интересува те колко са работили, колко нерви им е струвало, колко безсънни нощи, колко дубълa. Да си звезда е работа и пак работа. Много работа. Слушам сега новаци в професията, говорят си, ще завъртим някое сериалче и сме звезди. Ще капят пари и слава. Трудно е. Много е трудно. Зрителят вече усеща фалша и превключва на друг канал. И все по-трудно ще става. Не може някой, който е постоял месец в някакво риалити да се нарича звезда.

Не може някоя, която си е инжектирала 200 кубика или повече силикон също да се нарича звезда. Трябва да има някакъв критерий за това звездно броене. Иначе ще на стъпи голям звездопад.

Актьорът, който всички вече наричат Милото, заради едноименната му роля в „Седем часа разлика“ с тъга споделя, че филмът вече е приключил.

Снимани са някои епизоди от четвъртия сезон, но парите не са стигнали и работата е преустановена. И зрители, и актьори съжаляват, че няма пари да продължат историята, която е вълнувала толкова много българи.