Популярната тв водеща се раздели с половинката си Сотир и официално е свободна, гласи актуалната клюка.

Според последните слухове тв звездата и сърфиста са се разделили съвсем наскоро.

Папараци щракнали водещата, докато била на обяд с приятелката си Галя Щърбева и нейния съпруг. И докато двойката изглеждала в прекрасно настроение и щастлива, то хубавата Лора напротив – през цялото време била тъжна и самотна, пишат от „Уикенд“.

Според градските легени Лора от известно време не е вече със сърфиста Сотир. Затова разчита на приятелското рамо на бившата си колежка от Нова телевизия. По-наблюдателните отбелязват още и че Крумова е отслабнала драстично. Като най-вероятно това се дължи на любовна мъка.

През последните няколко години водещата сериозно се бе закръглила, покрай щастливия си съвместен живот със сърфиста. И въпреки критиките, че е наддала прекалено, тя не обръщаше никакво внимание на клюките по свой адрес. Крумова дори твърдеше, че приятелят й и така си я харесва. И по тази причина не се тревожеше прекалено за излишните килограми.

Покрай раздялата им обаче водещата изглежда е започнала да отслабва. И нищо чудно скоро отново да я видим доста по-стройна на малкия екран.