Колеги на Гала от телевизията алармираха, че водещата е изпаднала в тежка нервна криза и състоянието ѝ се влошава прогресивно.

Причина за това е фактът, че тя е най – ангажираната тв звезда в момента, но въпреки това се нагърбва с нови и нови задачи, за да не разочарова началниците.

Преумората обаче оказва своя ефект и психиката на блондинката е тотално изтощена.

Близки до нея допълват, че изключително лошо влияние върху здравословното ѝ състояние оказват и зверските диети за отслабване, на които се подлага непрекъснато.

Ужасът от излишни килограми я кара да се лишава от всички удоволствия, с намерението да се втали и да заприлича на младо момиче.

„На хората им е лесно да приказват, че звездите водят безпроблемен живот. Малко обаче се замислят за денонощния труд, който трябва да положиш да си интересен на публиката и за скритите часове на усилена работа. Подготовката на всяко отделно предаване струва страшно много на водещите и това ги преуморява. Ето и с Гала – от предишната усмихната жена няма и помен, сега се кара с всички и гони който  й попадне пред погледа”, коментират колеги пред skandalno.net

Най – големият проблем за Гала в момента обаче е ужасното главоболие, което е пряко следствие от постоянното безсъние.