Чалга звездата Галена се появи с невероятно тузарски обувки на участие. Горещата чалга дива трясна всички в земята със скъпарските обувки, които са от колекцията на Кристиан Лубутен.

Галена и този път предизвика фурор сред аудиторията с визията си, но този път в центъра на вниманието на всички бяха… обувките на фолк звездата. Галенчето обра овациите на едно от последните си участия като се изтипоса със спиращи дъха червени обувки на висок ток.

Изисканите обувки с шипове са от колекцията на дизайнера Кристиан Лубутен, който Галена направо обожава. Сексапилната изкусителка и този път изглеждаше зашеметяващо, а феновете и почитателите й останаха без дъх. Стайлингът на Галена направо не е за изпускане, а снимките й за секунди взривиха социалната мрежа Фейсбук.

Всички са единодушни, че Галена буквално изби рибата с тузарските си обувки. ''Лелеее, Галена уникални са обувките!'', ''Направо ти завидяхме за разкошните обувки'', пишат очаровани фенки в страницата на поп фолк певицата във Фейсбук, пише kliuki.bg.

Големият въпрос обаче, който всички си задават, е с колко се е изръсила Галена за обувките- бижу. Според запознати скъпарските обувки са хит и не струват по- малко от 5 бона. Това обаче няма никакво значение, Галена е неустоима с тези луксозни обувки. А Вие как мислите?