Само преди няколко дни мрежата тиражира нейни снимки в необятна черно-бяла рокля, която я правеше да изглежда истински хипопотам.

Сега Ким е на друга вълна: иска да покаже целия релеф на наедрялото си тяло, като се напъхва в тесни гащи с леопардова шарка! Над впитите в широкия й ханш панталони се ветрее палаво воланче, което от наедряващия корем на Ким е щръкнало на всички страни, пишат от kliuki.bg.

За да бъде картината потресаваща допринасят обувките на високи, тънки токчета - дали са подходящи за бъдещата мама? Пищният торс на Кардашиян пък е изпълнил и обтегнал една от любимите й късички тесни блузки, която само подчертава колко щедро е скроено тялото на звездата!

Както е известно, Ким никога не се е славила с изтънчен вкус. Когато Кание Уест заяви, че ще направи от нея модна икона, мнозина се смяха до припадък. И все пак нещо като че ли започна да се променя: Кардашиян престана да подчертава предизвикателно формите си и попълни гардероба си с авангардни марки. Но от време на време на Ким очевидно й домъчнява за любимите парцалки и току измъква къси полички и блузки и полупрозрачни рокли. Леопардовите гащи едва ли биха се харесали на Кание Уест, но той със сигурност би се отнесъл снизходително към поредните й модни прищевки.

Само след четири месеца на Ким вероятно няма да й е до ровичкане в гардероба, защото тогава на бял свят ще се появи бебето на фамилията. Таблоидите вече обявиха, че то ще бъде момиче.