Христо Сираков се появи с непозната млада дама на светско събитие.

Светски клюкари набедиха тайнствената девойка за поредната бройка на Ицо Сираков. Тя е доста по-млада от него, но всички знаем какви са предпочитанията на плейбоя. Момичето цяла вечер не се отдели от кавалера си и следеше всяка негова стъпка.

Дали наистина това е новата дама на Христо Сираков, предстои да разберем.

Сред красавиците, които топлиха леглото на бизнесмена Сираков през годините, се нареждат Дарина Гиздова, Елена Рашева, брадърката Зара и още и още…

Миналата година Сираков участва в телевизионното риалити "Милионер търси съпруга", което се излъчи в ефира на TV7. С победителката от шоуто Елена Сираков се срещаше за кратко, след което всеки пое по пътя си.

"Между нас имаше увлечение, излизахме заедно известно време. Но се оказа невъзможно за 2 месеца да си избереш момиче, с което да живееш, камо ли да решиш да ти стане съпруга", споделя Христо Сираков в интервю.

"Не можа да се получи тръпката, нямаше ги истинските емоции и химията на голямата любов... В добри отношения сме, тя си остава за мен едно изключително добро и положително момиче", допълва още бизнесменът.