На снощната премиера на новия български филм "Цветът на хамелеона" по червения килим не минаха звездите от филма. Не лошото време и проливният дъжд обаче попречиха за това, а липсата на актьорски състав.

Главният персонаж в лентата Руши Видинлиев, който играе образа на Батко Стаменов, не присъства на галапремиерата, а от пиар екипа на продукцията извиниха отсъствието му с факта, че актьорът бил в чужбина.

Друг главен персонаж от филма - Деян Донков, също не се появи на партито, тъй като е в риалити проекта "Къртицата". Това обаче не е пречка, тъй като, както вчера писахме актьорът ще напусне шоуто за кратко в събота, за да играе в постановката "Дон Жуан".

Единствено манекенката Ирена Милянкова, за която участието й в тази лента е първият й екранен дебют, се появи на галапремиерата, но поради липса на голяма част от актьорите от лентата миловидната дама нямаше много с кого да си размени дори няколко думи. ''Цветът на хамелеона" е черна комедия-трилър, чието действие ни отвежда в страна, много напомняща за България по времето на нежните революции в Източна Европа.

Филмът е първото акторско превъплащение на попзвездата Руши Видинлиев и е най-мащабната българска кино продукция на годината, пише lifestyle.bg.