Фолк певицата Емануела изригна в риалити предаването "Къртицата" срещу любимия си Никола и неговото семейство. Това стана след среща на четири очи с Никола в Стаята за откровения, където той й отказа да се оженят отново пред камерите.

Бясната фолк певица дори заяви, че иска развод. Припомняме, че двамата с Никола се ожениха тихомълком съвсем наскоро, а сега Емануела иска от него да повторят сватбата в предаването. 

"Техните са гадни хора, надменни, нали ги знаеш тия парвенютата, няма такива тъпи хора. Да не се е женил за мен, да се е оженил за Пенка от Златица. ''Ако искаш ще се ожениме само заради теб, но се надявам това нещо да не ми навреди''. На к'во точно ще му навредя? Никой нямало да иска да работи с него, защото са му снимали сватбата по телевизията. Тука ще си го направя, въобще не ме интересува. Ако не, се развеждам и си намирам нов мъж, въобще не ми дреме. Вече се чудя аз дали да не откажа", нареждаше афектираната певица.

*Никола u Емануела

На въпрос на Миглена правила ли й е майка му други проблеми Емануела отговори:

''Да бе, говорила е някакви глупости, че моята кола струвала колкото нейната чанта. Виждала съм й чантата, чантата й не е скъпа, разбираш ли? Аз имам много по-скъпи чанти от нея. Какво впечатление може да ти направи човек, който измерва нещата в пари. Ето сега например нямаше проблем, той беше супер щастлив, че съм му предложила брак. И изведнъж днес се притеснява, кой знае каква глупост са му наляли в главата. Директно махам и халки и всичко и му казвам да ми напусне апартамента и да се спасява. Някакъв си ждрольо от България, на който не му е и чак толкова голям бизнеса ще ми обяснява как ще му навреди на бизнеса, ми хайде изчезвай тогава. Да ми напуска къщата и да се маха от нас и да пускам документи за развод. Тъпаци! Махам си и пръстените и никога повече няма да ги сложа. Егати тъпака нещастен! Искам някой от продукцията да се обади на Никола и да му каже да ми напусне апартамента веднага, по най-бързия начин да се разкара и не желая да се виждам повече с него! Винаги избирам неподходящите мъже, защото съм смотана и бягам от тия дето ми свалят звезди от небето и ми ги слагат в краката, а аз отивам при тия нещастници дето са жмоляви и не могат да ми дадат нищо и ме карат да се чувствам отвратително и всичко лежи на моите плешки. Не може да ми се случва такова нещо за трети път! Да се занимавам с мамино синче, лешпер! Някой да не ме е проклел, бе?! Тая моята бившата свекърва с големия нос, може би тя?'' , ядосваше се певицата.

Тя дори стигна и по-надалеч като нарече половинката си пут**.

''Писна ми вечно някой да ми дава наклон на оная работа, няма да се съобразявам вечно с някви шиб***ци. Нищо, поне съм вече свободна на пазара. Сърцето ми е вече отворено, краката все още не ...'', продължи да нарежда Емануела, надигайки шише ракия.

В последствие Никола дотича в студиото с букет цветя за певицата и й се обясни в любов. След признанието, че би се оженил за своята любима жена и на края на света, тя скочи и радостно го прегърна.

*Емануела и Никола, снимка сп. Love Style