Николета Лозанова, която се договори с продуцентите да коментира от време на време лайфовете отвън и така да привлича с чара си зрители, явно не става за коментатор.

Речникът й е беден, анализът на фактите не е най-силната й страна, предричането на поведението на един или друг играч – съвсем и всъщност Ни Ло само заема един стол в студиото и се води по максимата – мълчи и изглеждай умно.

Вместо снощи да се съсредоточи в играта, тя се заяде с водещата на ''Къртицата на светло'' – Жана и каза, че й се сърди. Красивата журналистка я попита логично за какво й се сърди, но Николета първо каза – мина ми, после – ще се разберем на четири очи, не е за пред хора, след това – ще ти кажа някога, докато Жана се изнерви и я призова – право, куме, очи.

Лозанова явно се беше засегнала от някакви предишни коментари и сърдито вдигна нос. Най-вероятно тя е изгледала лайфа от миналата седмица, когато играчите трябваше да пренасят камъни през кал, огън и животински карантии. Тогава всички облякоха служебните тъмни ануцзи, само Николета се появи в яркорозов с камъни ''Сваровски''. Тя не допусна да изглежда неопрятна дори когато трябваше да лази из кална локва.

С марковия анцуг изглеждаше като бяла врана в тълпата и коментаторите не се сдържаха и започнаха да й обсъждат стайлинга. Те изрекоха доста иронични думи, спряха се и на деколтето, което беше широко отворено, въпреки студа и даже предположиха, че плеймейтката дори с бънджи да скача и да знае, че е последният й скок, пак ще помисли първо за външния си вид, а тогава за опасността.

В момента съпругата на Божинов прави същото. Тя се явява водещ коментатор, но набляга повече на облеклото си и как изглежда в очите на зрителите, отколкото на изказванията си, които са сведени до няколко думи. Най-интересното е, че за всичко това й се плаща не малък хонорар. Да се облече и да стои три часа на един стол. Това се казва да можеш да търгуваш с външността  си, пише skandalno.net.