Фолк звездата Тони Дачева не крие, че преди години, доста често е ходила на врачки и се е допитвала до тях.

''Напоследък вече не, но преди години редовно. Съберем се приятелки и някоя каже: хайде да отидем да ни гледат – и хукваме. Казвали са ми различни неща – някои са се сбъдвали. Но аз мисля, че когато някой ти предскаже нещо ти започваш да го вярваш, да го мислиш непрекъснато и го предизвикваш да се случи.

И ако е добро – о`кей, но ако ти предскажат нещо лошо – никак не е добре. Затова спрях да ходя по гадатели. Започнах да чета много книги за подсъзнанието и вярвам, че човек сам си кове съдбата'', казва тя.

Тони Дачева признава, че ще пее докато е интересна на публиката и докато изглежда добре. ''Не съм от най-младите изпълнители, но не се чувствам в никакъв случай възрастна. Един ден, когато реша да прекратя кариерата си, ще мисля, но пак ще остана в музикалната сфера и шоубизнеса.

Може би ще помагам на по-младите. Сега гледам ''Гласът на България'' и виждам колко много големи таланти се задават. Млади хора с уникални гласове, много се радвам на талантите, защото бъдещето е за тях'', допълва певицата пред "ШОУ", цитира blife.bg.