Фамозната Мария Силвестър едва изчака разводът с мъжа й Силвестър Силвестров да бъде финализиран, за да се похвали с новото си гадже.

Мъжът, който успя да завърти главата на ексцентричната водеща, не е от арт средите, а упражнява далеч не толкова престижната професия на автомонтьор, научи „Всеки ден".

Двамата се запознали покрай един от нейните проекти, по линия на който обикалят страната с колата на въпросния младеж.

„Всичко се случи много бързо, нямах време дори да разсъждавам какво правя и дали е правилно. Привличането между нас беше изключително силно, синът ми Давид много го хареса, а за всички е ясно, че напоследък не бях особено щастлива в личен план. В крайна сметка и аз имам право на малко радост, нали", споделя водещата, която побърза да качи първата обща снимка с новата си тръпка на профила си във фейсбук.



Въпреки че отношенията й със Силвестър, известен още като Зюмбюл от „Братя Мангасарян", са вече в миналото, Мария все още отказва да издаде истинската причина за раздялата им.

Близки на разбитото семейство обаче повдигнаха завесата на добре пазената тайна, като издадоха, че брюнетката е подала първа молба за развод, защото Силвестър й бил омръзнал. Още тогава злите езици лансираха слуха, че най-вероятната причина е друг мъж, но синеоката водеща до момента упорито мълчеше.

*Силвестър и Мария