Тайна организация искала да убие певеца Коцето Калки.

На няколко пъти те се опитали да го унищожат, но той оцелявал като по чудо. Това разказа самият изпълнител в поредното издание на "Музикална академия", пише ''Всеки ден''.

"Изсмукват ти енергията, правят го с мисъл, могат да го направят от разстояние където и да било. Това ми се е случвало няколко пъти. Направо умираш, виждаш смъртта в очите. Първият път ме намериха припаднал без никаква причина. След това дойде една жена при мен и ми каза за какво става дума", спомня си Коцето Калки. Подобен пристъп Коцето преживява и на едни от първите ММА боеве.

"Отварям си устата и усещам как силите ми изчезват постепенно и тялото ми ще се срине всеки момент. Все едно ме бяха пребили с пръчки. Взимам си душ и се оправих малко. Срещам се с една позната, която е екстрасенс. Тя ми вика - тук всеки от тези бойци си носи по двама екстрасенси да смучат енергията на останалите, с теб са си направили бъзик", спомня си ексцентричния певец.

Той твърди, че три пъти е преминавал през подобни състояния и то всеки път на пълнолуние. Подобни случки преживявали и други хора.