Известните у нас бавно и полека взеха да губят връзка с действителността и да се опитват да подражават на световните випове.

Това не подмина и Теди Велинова. Тя шашна всички с твърдението, че синът Филип е истинският принц, ако не на Англия, то поне на България, тъй като е роден преди бебето на Кейт и Уилям.

Така че Кейт е втора с нейния Джордж. Да се сравняваш с другите българи може и да се преживее, но направо с кралското семейство вече си болестно състояние.

Тя и д-р Ангел Енчев гордо показаха дома, в който живеят и успяха да докажат, че никой не е застрахован от кич и от лош вкус.



Наред със стилните мебели се появяват и аксесоари, които никак не си пасват с тях и стоят като харизани.

Независимо че се е свързала с един от най-добрите пластичните хирурзи в страната, Теодора не успява да се оправи с обратната си захапка, силно издадената напред брадичка и съскащо говорене.

Само че доста несиметричната й и изкривена физиономия не й пречи да демонстрира самочувствието на кралицата-майка, пишат от skandalno.net

Д-р Енчев пък, който се има за символ на модата у нас, явно не е наясно, че гелосаните и доста зализани фризури са част миналото, подхождат повече на герой от стар мафиотски филм и съвсем не подхождат на сериозен човек.



Костюмите тип Денди също не са за предпочетане и спортно-елегантният стил върши най-добра работа. Близки до двойката пък издават, че малкият принц Филип всъщност се отглежа от няколко детегледачки, а родителите му единствено позират с него пред журналисти и фотографи, след което хукват да обикалят вечерни партита. Демонстрацията, че са супергрижовни и всеотдайни, била засега само за пред камерите.

Но това не попречи на Теди да получи званието „Майка на годината“ и даже да не намери време да отиде да си го получи.