Лео Бианки е шокиран от думите на Черната Златка, която го упрекна, че не е взел присърце каузата й за Боби, който се нуждае от операции, за да може да ходи отново.

В предаването „Горещо” брадърът заяви, че преди началото на „Биг Брадър ол старс” не е обещавал нищо нито на Боби, нито на Златка Димитрова.

Лео беше провокиран от водещата Венета Райкова, която му показа откъса от нейното предаването, в който Златка изразява разочарованието си от него. В отговор той разказа какво точно се е случило.



Преди да влезе в шоуто, Лео получил покана във Фейсбук от Боби, с чиято кауза се беше нагърбила Златка. Италианецът я приел, след което Боби му написал: „Хайде да организираме нещо”. Лео, обаче, не поел никакви ангажименти, а само го посъветвал, че ако иска да направи благотворително мероприятие, ще му трябва добра организация. След това влязъл в „Биг Брадър”.

В края на шоуто Лео заявил, че ще даде част от хонорара си за Боби. Не го заявил по време на излъчванията, за да не го обвинят, че иска да печели гласове заради благотворителната кампания. Два дни след финала Боби, „явно не могъл да изчака”, казал на Златка: „Лео нищо не е направил и нищо не ми е дал”.



По-късно Лео говорил лично с него и му казал: „Боби, това не трябва така да се прави. Така нещата не са много приятни. Боби, ти така рискуваш и тези пари, които искам да ги дам, да не ги дам”.

Италианецът обясни, че става въпрос за сумата от 3000 лв., „което е повече от 10%” от хонорара.

Обвинението на Черната Златка пък беше, че Лео отказал да участва в благотворително събитие за Боби в Пловдив.

Лео отрече близнаците му да са заченати ин витро. Той и съпругата му Лучия наистина имали проблеми, били под стрес, затова решили да заминат за САЩ. Лекари пък им обяснили, че децата са заченати с ден разлика. Което означава, че едното е направено в Ню Йорк, а другото в Лос Анджелис.